AMPA Escola Bressol de Cappont

L’Ampa de l’escola bressol té com a màxima, la col·laboració en les activitat lúdico-festives que puguin sorgir de l’equip educatiu. Aquestes és materialitzen amb festes tradicionals com:– la Castanyada,– el Tronc de Nadal,– el Carnaval,– festa de benvinguda de la primavera ,– sortides al Centre de la recuperació de la Fauna a Vallcalent…. La aportació de l’Ampa consisteix amb la col·laboració de capital humà i econòmic. El pagament suma una quantitat de 25 euros per curs lectiu i per alumne/a.Els diners s’han de fer efectiu al compte corrent de l’entitat Ibercaja, Oficina Av. De les Garrigues. Núm. CCC  2085/9467/80/0330199430 (feu-hi constar el nom del vostre fill o filla en la butlleta d’ingrés)Demanaríem la voluntat dels pares i mares que aquest diners siguin ingressats abans del 20 de novembre de 2006. D’aquest 25 euros, 2 euros són ingressats en un altre compte, pertanyent a l’AMPAEBM, amb cif G25540220 (això ho fem nosaltres).Aquesta entitat es van constituir a l’any 2002, arrant de la iniciativa d’una sèrie de pares i mares per tal d’incidir més directament, com a grup organitzat i representatiu del conjunt de pares i mares de les Escoles Bressol Municipals, (actualment 13 escoles) davant dels organismes oficials competents en matèria de escolarització com sobretot l’IME (Institut Municial d’Educació), entre altres.L’AMPAEBM s’ha encarregat de:– la negocació en el preu de les taxes del menjador per als nostres fills, per a que no exedeixin més del que permet la llei i que vagin amb concordança amb la resta de l’estat,– l’ampliació dels horaris, per tal d’oferir als pares i mares que treballen, una prestació més dins el marc de les escoles bressol,– participació en la Rua de carnaval de la ciutat de Lleida, amb carrossa, – participació en la batalla de les flors de la ciutat de Lleida, amb carrossa,– la celebració de la Festa de cloenda del curs acadèmic, entre altres.___________________________________________Ampa Escola Bressol de Cappont,  Lleida 25  d’octubre de 2006[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.