Un bon encert, l’Escola Bressol de Cappont

Aquests dies la majoria de pares amb nens i nenes amb edat d’escolarització (des de P1 fins a P3) vivim amb inquietud l’accés a una o altra escola pensant certament en el futur i l’educació dels nostres fills i filles.Davant d’aquesta situació els pares i les mares de l’Escola Bressol Municipal de Capont volem posar-hi un contrapunt per agrair la tasca dels professionals, els i les mestres, el personal de suport, el personal de neteja de l’escola que dia a dia han sabut i s’han guanyat la confiança dels pares i dels fills amb el seu esforç i la seva iniciativa, integrant els pares a l’escola i fent-los partícips, en la mesura de les seves possibilitats, de les activitats diàries dels nens i les nenes.Cal destacar els valors d’una escola integral, incidint en la comunitat d’aprenentatge, un projecte educatiu emmarcat en l’entorn més immediat dels nens i les nenes, això és la família i tot allò que viuen al barri, inculcant als nostres fills valors com la tolerància, la solidaritat, l’autoestima i l’autonomia, a més a més d’hàbits més quotidians.És necessari que aquesta carta arribi a les institucions responsables de tot aquest procés educatiu; cal que sàpiguin que els pares i les mares de l’escola volem que es reconegui en la justa mesura el treball ben fet i que aquesta bona tasca en pro dels nostres fills i filles sigui tinguda en compte per totes les institucions dedicades a l’educació i la infància, alhora que valorin la iniciativa i les idees d’aquests professionals abocats en la formació dels nostres fills. Cal que els hi reconeguin, que els hi ofereixin el seu recolzament per tal de no repercutir negativament en la il·lusió abocada en un projecte educatiu que beneficia en el present a les famílies i en el futur a la societat.Volem des d’aquestes línies donar les gràcies a l’equip de persones que dia a dia fan somriure els nostres nens i nenes i que cada dia contribueixen a que siguin més persones, l’equip docent: l’Àngels, l’Aurora, el Pedro, la Patri, les estudiants en pràctiques, la Goretti, la psicòloga, les monitores de menjador, el personal de neteja i totes aquelles persones que fan possible el dia a dia de l’Escola Bressol de Cappont.

Pares i mares de l’EBM Cappont curs 2006-07

publicat al Diari Segre el 18/06/2007

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.